Bibkwintet: meer bib - meer beleven

De bibliotheken van Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel vormen samen Bibkwintet. We werken al tien jaar samen en organiseren projecten, lezingen en delen speciale collecties.
Nu gaan we nog een stap verder! Bibkwintet biedt vanaf 1 februari 2019 een gezamenlijk lidmaatschap en gebruikersreglement aan. Met één speciale Bibkwintet lidkaart kan je terecht in de zes bibliotheken. Zo krijg je toegang tot een immense collectie van 275.000 materialen. Wat je in de ene bib niet vindt, is zeker aanwezig in de andere.

logo bibkwintet

Samen zijn we goed voor 144 openingsuren, 7 dagen op 7 kan je in minstens één van onze bibliotheken terecht.

Vraag je Bibkwintet lidkaart aan in de bib waar je al lid bent en ga op verkenning in de andere vijf bibliotheken.

Het vernieuwde dienstreglement en tarieven vind je hier