De leukste en meest praktische apps voor je tablet/smartphone

Welkom in de wereld van de "apps"! Een app (of mobile app) is een kleine software applicatie die je kan downloaden en gebruiken (of spelen) op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Een app voegt een extra functie toe aan zo'n apparaat. De mogelijkheden zijn eindeloos: versturen van gratis berichten (Whatsapp), maken van notities, bijhouden van weersvoorspellingen, treintijden, social media, actualiteit, filmpjes bekijken, muziek beluisteren, etc. Veel  apps kan je bovendien gratis downloaden. Je leert er alles over tijdens deze workshop.

Deze sessie gaat door in onze bib op woensdag 10 januari 2018 van 19u tot 22u15. Er is een pauze voorzien van een kwartier.

Kostprijs: € 7,-
Inschrijven kan vanaf september per mail, telefonisch of in de bibliotheek/de Witte Merel
03/455.13.13
​bibliotheek@lint.be