Workshopreeks “Filosoferen met kinderen”

Katrin Laureyssens maakt van de bibliotheek een filosofische speelplaats voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 10 jaar. Samen trekken we onze denklaarzen aan en gaan we op avontuur! Verhalen en boeken
vormen het vertrekpunt van onze gesprekken. Je zal versteld staan van wat je allemaal kan beleven met woorden, kleurtjes, voorwerpen en een aantal goede vragen.

Filosoferen is vragen stellen die we samen gaan onderzoeken door kritisch en creatief na te denken. Dat betekent dat we argumenten geven en wegen en dingen van een andere kant bekijken.

“Filosoferen met kinderen” is een speelse reeks van 5 workshops voor kinderen die niet bang zijn om hun hoofd te gebruiken!

Wanneer: najaar 2017, telkens op zaterdag (30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober) van 12u45 tot 14u in de bibliotheek.
Kostprijs (volledige reeks): 55€
Inschrijven kan via onze webshop op www.lint.be bij activiteiten, of aan het onthaal van OC De Witte Merel tijdens de openingsuren.
mail: uit@lint.be
Tel : 03/455.12.13