Bibliotheek Lint

Workshopreeks “Filosoferen met kinderen”

gepost op: 19 juli 2017

Katrin Laureyssens maakt van de bibliotheek een filosofische speelplaats voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 10 jaar. Samen trekken we onze denklaarzen aan en gaan we op avontuur! Verhalen en boeken
vormen het vertrekpunt van onze gesprekken. Je zal versteld staan van wat je allemaal kan beleven met woorden, kleurtjes, voorwerpen en een aantal goede vragen.

Filosoferen is vragen stellen die we samen gaan onderzoeken door kritisch en creatief na te denken. Dat betekent dat we argumenten geven en wegen en dingen van een andere kant bekijken.

“Filosoferen met kinderen” is een speelse reeks van 5 workshops voor kinderen die niet bang zijn om hun hoofd te gebruiken!

Wanneer: najaar 2017, telkens op zaterdag (30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober) van 12u45 tot 14u in de bibliotheek.
Kostprijs (volledige reeks): 55€
Inschrijven kan via onze webshop op www.lint.be bij activiteiten, of aan het onthaal van OC De Witte Merel tijdens de openingsuren.
mail: uit@lint.be
Tel : 03/455.12.13

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Maak kennis met de Leesgroep van Davidsfonds Lint

"Boeken besparen je tijd, want je beleeft zaken die je nooit allemaal zelf zou kunnen beleven. Je kunt ermee door tijd en ruimte reizen. Ze maken een beter mens van je, want je leert door de ogen van andere mensen naar de wereld te kijken. Ze maken je minder eenzaam, omdat goede romanschrijvers onder woorden brengen wat we zelf niet kunnen verwoorden. Ze bereiden ons voor op mislukkingen, want iedereen ondervindt vroeg of laat tegenslag." (Uit het verslag van de inspiratiedag voor leesgroepen Davidsfonds - 22/04/2017) Lees verder
Meer nieuws