Maak kennis met ons digitaal krantenarchief

Wat is de formule "GoPress Krantenarchief"?

Het GoPress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen. De bibliotheek kan dit aanbieden op haar eigen toestellen; bibleden kunnen het archief bovendien ook thuis raadplegen via de "Mijn bibliotheek"-applicatie.

Wat is de formule "GoPress Kiosk"?

GoPress Kiosk bevat eveneens het krantenarchief, maar biedt daarenboven ook de dag- en weekbladen van de zeven laatste publicatiedagen aan. Deze publicaties kunnen enkel binnen de muren van de bib gelezen worden. Aangezien onze bibliotheek over wifi beschikt, kan je ook met je eigen toestel op de kiosk.

Poëzieweek (25-31 januari)

Poëzie wordt mooier als je haar samen beleeft. Naar aanleiding van de Poëzieweek (25-31 januari) zetten ook wij onze collectie dichtbundels - voor kinderen, jongeren en volwassenen - in de kijker. Kom ze ontdekken op onze thematafel. Lees verder