Lerarenkaart Klasse via de Bib

De bib engageert zich om de lerarenkaart van Klasse te verdelen. Ben je leraar en woon je in Lint, haal dan je nieuwe lerarenkaart af aan de balie van de bibliotheek.
Vergeet niet om je eID mee te brengen, want we hebben je  handtekening nodig voor ontvangst.
Wil je meteen ook de lerarenkaart van je partner of collega afhalen? Dat kan op vertoon van de vorige Lerarenkaart of een identiteitskaart van die persoon.

Heb je vragen over de lerarenkaart? Kijk dan hier: klasse.be/waarismijnlerarenkaart. Je kan er opzoeken waar je kaart zich bevindt en je vindt er ook de contactgegevens van Klasse terug.

Uiteraard kan je in onze bib en in het ontmoetingscentrum De Witte Merel het hele jaar door terecht. Maak gebruik van de rijke collecties van de bib en van het activiteitenaanbod van de bib en de vrijetijdsdienst speciaal voor scholen: boeken lenen voor de klas, schoolvoorstellingen, het Makkelijk Lezen Plein, ...

Wat de bib en de vrijetijdsdienst nog meer te bieden hebben, vind je op http://www.lint.be/ontmoeten-en-ontdekken

Tot ziens in de bib of in De Witte Merel!